ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεια Libra Life

Η εταιρεία Libra Life απασχολεί εξειδικευμένους και έμπειρους συμβούλους, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πλήρη διεκπεραίωση των υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων πάσης φύσεως από τη στιγμή που αυτά θα λάβουν χώρα μέχρι τη στιγμή της αποζημίωσης που θα διεκδικηθεί από εμάς. Συνεργαζόμαστε με άρτια καταρτισμένους επιστήμονες ήτοι δικηγόρους, πραγματογνώμονες μηχανολόγους- μηχανικούς, ιατρούς, φυσικοθεραπευτές, προκειμένου να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία το έργο, το οποίο μας αναθέσατε, επιλέγοντας την εταιρεία μας.

We respect our clients
Libra Life
We treat everyone as a family

Με βαθιά συναίσθηση και κατανόηση του προβλήματος σας, από την πρώτη συνάντηση διαπιστώνετε την άμεση παροχή και με πλήρη ευθύνη των βέλτιστων υπηρεσιών.Πάντα σε άμεση επαφή με τον πελάτη μας ,είμαστε έτοιμοι να λύσουμε κάθε απορία του, να δώσουμε κάθε δυνατή συμβουλή και να παρέχουμε τις υπηρεσίες των εξειδικευμένων συνεργατών μας ανάλογα με το είδος του τροχαίου ατυχήματος και ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας του.

Οι συνεργάτες και τα μέλη της Libra life με επαγγελματισμό, ήθος, συνέπεια και εχεμύθεια προσεγγίζουν το συμβάν ώστε να επιτευχθεί η διεκδίκηση των αξιώσεων με αντικειμενικότητα και ρεαλιστικότητα.Για τη δημιουργία του πλήρους προσωπικού σας φακέλου γίνεται η συλλογή όλων των απαραίτητων εγγράφων. Με στόχο την αξιολόγηση του βαθμού της υπαιτιότητας και την διεκδίκηση των απαιτήσεων του θύματος ή των οικείων προσώπων του καταγράφονται όλα τα στοιχεία του τροχαίου ατυχήματος και συλλέγονται τα αποδεικτικά μέσα και τα απαραίτητα υποστηρικτικά έγγραφα (όπως ιατρικές γνωματεύσεις, δικογραφία).

Η εταιρεία Libra life θεμελιώθηκε πάνω στη βασική επιθυμία των ανθρωπων της, να σας απαλλάξει όσο το δυνατόν περισσότερο από γραφειοκρατικές και χρονοβόρες διαδικασίες, με απόλυτο σεβασμό στην ταλαιπωρία και τον πόνο που υποστήκατε.

Για την Libra Life
Άγγελος Ν. Σχίζας
Εξειδικευμένος Σύμβουλος Τροχαίων Ατυχημάτων

Libra Life

"Η καινοτόμος επωνυμία της εταιρείας μας δημιουργήθηκε για να ενώσει κάποιος νοερά αλλά και πρακτικά δύο από τις πιο πολύτιμες αξίες στη ζωή του ανθρώπου, την υγεία αφενός και την δικαιοσύνη αφετέρου, ώστε να καταστεί δυνατή η ηθική δικαίωση από την προσβολή του αγαθού της ανθρώπινης υγείας - ζωής. Όταν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα αλλάξει η ζωή μας από ένα τροχαίο ατύχημα, τότε κλονίζεται τόσο η σωματική όσο και η ψυχική υγεία κάποιου, ο οποίος έχει πέσει θύμα τροχαίου συμβάντος. Αυτήν την αποκατάσταση του κλονισμού, ο οποίος επήλθε, έχει ως στόχο η εταιρεία μας, η οποία θα σας στηρίξει και θα σας δικαιώσει ηθικά."