ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι Υπηρεσιες μας

Η εταιρεία μας ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την πλήρη προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών και εγγράφων που αφορούν την κάθε υπόθεση.

Ενημέρωση και Υποστήριξη
Μελέτη - Έρευνα
Εκτίμηση των περιστατικών
Συλλογή εγγράφων
Ιατρικές γνωματεύσεις
Δωρεάν όλες οι υπηρεσίες

Ενημερωση και Υποστηριξη

Η Libra Life παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης και ενημέρωσης στους παθόντες τροχαίων ατυχημάτων. Το θύμα τροχαίου ατυχήματος έρχεται πρώτη φορά αντιμέτωπο με πολύπλοκες διαδικασίες και νομικά ζητήματα. Μέσω αυτών καλείται να προασπίσει τα δικαιώματά του και να αξιώσει τη νόμιμη αποζημίωση του, που τις περισσότερες φορές αγνοεί. Ανασταλτικό παράγοντα στις ανάγκες,που προκύπτουν από τις ανωτέρω διαδικασίες, αποτελούν η σωματική και ηθική βλάβη που το θύμα υπέστη. Η Libra life αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, παρέχει ολιστικές υπηρεσίες ενημέρωσης υποστήριξης και καθοδήγησης του παθόντος.Η εμπειρία,η τεχνογνωσία και η αποτελεσματικότητα της διεπιστημονικής ομάδας των συνεργατών της Libra life προσφέρουν ολοκληρωμένες λύσεις και εγγυώνται τη δικαίωση του θύματος. Στόχος είναι η εξειδικευμένη εκπροσώπηση του παθόντος ανάλογα με την ιδιαιτερότητα των παραμέτρων του ατυχήματος και το είδος των αναγκών που ανακύπτουν από αυτό.

ενημέρωση και υποστήριξη

μελέτη και έρευνα

Mελετη - Ερευνα

Η Libra life διαθέτει εξειδικευμένους εμπειρογνώμονες και νομικούς συμβούλους που διερευνούν και μελετούν σε βάθος τις συνθήκες και τις παραμέτρους του τροχαίου ατυχήματος. Ακολουθούνται οι διαδικασίες της καταγραφής των υφιστάμενων ζητημάτων και της σύνταξης τεχνικής έκθεσης,με γνώμονα την ενίσχυση της θέσης του πελάτη μας. Με τη συλλογή του κατάλληλου αποδεικτικού υλικού αποτιμάται λεπτομερέστατα η ζημιά που το θύμα υπέστη. Τέλος,με τη χρήση σύγχρονων τεχνικών μέσων και προγραμμάτων επιτυγχάνεται η εμπεριστατωμένη ανάδειξη της υπαιτιότητας του ατυχήματος. Έτσι λοιπόν καθίσταται εφικτή η διεκδίκηση της μέγιστης δυνατής αποζημίωσης,η αποτελεσματική δηλαδή εξυπηρέτηση των συμφερόντων του πελάτη μας.


Εκτιμηση των περιστατικων

Οι δυνατότητες μας εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και τεχνικών υπηρεσιών τεκμηρίωσης της αιτιώδους συνάφειας μεταξύ γεγονότος και επελθόντος αποτελέσματος. Η εταιρεία Libra Life διαθέτει έμπειρους συνεργάτες, επιστήμονες πολλών ειδικοτήτων όπως πραγματογνώμονες μηχανολόγους μηχανικούς, δικηγόρους, φυσικοθεραπευτέs, ιατρούς πολλών ειδικοτήτων όπως επί παραδείγματι ορθοπεδικούς, χειρουργούς, πλαστικούς χειρουργούς και νευροχειρουργούς, αναλυτές ατυχημάτων. Μετά την πρώτη μας επαφή εξετάζουμε ενδελεχώς τις συνθήκες του συμβάντος καθώς και τις μαρτυρίες και παρατηρήσεις του πελάτη μας για να κατανοήσουμε πλήρως όλες τις παραμέτρους και στη συνέχεια ανάλογα με τα ευρήματα γίνεται ενημέρωση του πελάτη μας με σύνταξη σχετικού ενημερωτικού σημειώματος. Στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την κατανόηση επί των επίμαχων θεμάτων, διατηρώντας τα υψηλότερα πρότυπα υποστήριξης και εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας. Χρησιμοποιούμε ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας σε όλα τα στάδια επεξεργασίας των εκθέσεων μας (internet, e-mail). Από την αρχική επαφή,στην εξέταση και στην σύνταξη της τελικής τεχνικής μας έκθεσης πραγματογνωμοσύνης, σε στενή συνεργασία με τους δικηγόρους της εταιρείας σας στηρίζουμε μέχρι τέλους.

εκτιμηση των περιστατικων

συλλογη εγγραφων

Συλλογη Εγγραφων

Η εταιρεία Libra Life από την στιγμή που θα αναλάβει την υπόθεση σας, θα αρχίσει άμεσα την συλλογή όλων των απαραίτητων εγγράφων για την δημιουργία του τελικού σας φακέλου ώστε να διεκδικήσουμε την μέγιστη για εσάς αποζημίωση. Ο κύκλος των υπηρεσιών μας περιλαμβάνει την απόκτηση όλων των ιατρικών γνωμοδοτήσεων για τις επιπτώσεις και την επίδραση της βλάβης στα θύματα των ατυχημάτων, το ποσοστό αναπηρίας, την ικανότητά του να συνεχίσει να εκτελεί την εργασία του και τη δυνατότητά του να διεκδικήσει οποιεσδήποτε μελλοντικές δαπάνες που έχουν σχέση με το ατύχημα, από όλους τους ιατρούς που παρακολουθούν το θύμα του τροχαίου ατυχήματος ώστε να συντάξουμε τον καλύτερο δυνατό φάκελο. Στη συνέχεια γίνεται μελέτη των συνθηκών του τροχαίου ατυχήματος από τον πραγματογνώμονα μηχανολόγο μηχανικό για να συνταχθεί η τεχνική έκθεση. Ακόμη καταγράφονται οι υλικές ζημιές, που αναλύουν το βάθος, την έκταση και το μέγεθός και μας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες για το ατύχημα. Τέλος γίνεται η απόκτηση όλων των απαραίτητων αποδεικτικών εγγράφων από τις δημόσιες υπηρεσίες για να σχηματισθεί τελικά ο πλήρης φάκελος. Η Libra Life με το σύνολο των συνεργατών της κατέχει το συγκριτικό πλεονέκτημα των υπηρεσιών της,αντιπαρατάσσει έναντι του υπόχρεου φορέα αποζημίωσης την ανώτερη υποδομή και επιτυγχάνει την δικαίωση του συνόλου των απαιτήσεων των θυμάτων.


Ιατρικες Γνωματευσεις

Η Libra Life, με αίσθημα ευθύνης, ανταποκρίνεται και αναλαμβάνει με επιτυχία τα πλέον σοβαρά τροχαία ατυχήματα, ανεξαρτήτως βαθμού δυσκολίας τεκμηρίωσης. Σκοπός των υπηρεσιών της είναι να συμβάλλει σε όλα τα στάδια της διαδικασίας για την επίτευξη της αποζημίωσης. Είναι αναγκαία η απόκτηση όλων των ιατρικών γνωματεύσεων από τους θεράποντες ιατρούς για την τεκμηρίωση και απόδειξη του μεγέθους και της ιδιαιτερότητας των σωματικών βλαβών των θυμάτων, με σκοπό το σχηματισμό πλήρους δικανικής πεποίθησης και τη θεμελίωση της αξίωσης προς αποζημίωση. Ακόμη ο κύκλος εργασιών περιλαμβάνει και γνωμοδοτήσεις όλων των ειδικοτήτων που αποφαίνονται για την αναγκαιότητα μελλοντικών επεμβάσεων και το κόστος αυτών, ώστε να καταστεί δυνατή η απαίτηση των σχετικών κονδυλίων από τον υπόχρεο φορέα.

ιατρικες γνωματευσεις

δωρεαν ολες οι υπηρεσιες

Δωρεαν ολες οι υπηρεσιες

Οι απαιτήσεις στη διαχείριση της αποκατάστασης ζημίας του ατυχήματος καθιστούν αναγκαία την ύπαρξη μιας ομάδας με συγκεκριμένη δομή και λειτουργική διάρθρωση. Οι δυνατότητες της εταιρείας Libra Life εκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και τεχνικών υπηρεσιών τεκμηρίωσης της αιτιώδους συνάφειας μεταξύ γεγονότος και επελθόντος αποτελέσματος. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στα θύματα των τροχαίων ατυχημάτων και να αξιώσουμε την μέγιστη δυνατή αποζημίωση παρέχοντας υπηρεσίες δωρεάν μέχρι την στιγμή που θα ολοκληρωθούν οι υποθέσεις των πελατών.

Είμαστε πάντα στη διαθεσή σας όλο το 24ώρο