ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ
ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Επίκεντρο της Libra Life αποτελείτε πάντα Εσείς, γι' αυτό και προσαρμόσαμε το ενδιαφέρον μας ώστε να Σας προσφέρουμε άμεσης αποτελεσματικότητας και υψηλής ποιότητας νομικές υπηρεσίες, καθώς και όλη τη φροντίδα που πραγματικά αξίζετε:

- Οργανωμένο Δίκτυο Συνεργαζομένων Δικηγόρων, εγγεγραμμένων στους κατά τόπον Δικηγορικούς Συλλόγους. - Αμερόληπτη διαχείριση των υποθέσεων Σας.
- Αξιοπιστία ως προς τη διαχείριση και παρακολούθηση της πορείας της υπόθεσης Σας.
- Εξωδικαστικός συμβιβασμός, όπου αυτός απαιτείται. Επειδή η Δικαιοσύνη αποτελεί κοινωνικό αγαθό, η Libra Life σε συνδυασμό με τους συνεργαζόμενους Δικηγόρους της, Σας παρέχει την πλήρη πρόσβαση στη δικαστική προάσπιση των δικαιωμάτων Σας.

νομικη προστασια

διασφαλιση δικαιωματων

Προσοχη: Για Την Πληρη Διασφαλιση Των Δικαιωματων σας

- Μην υπογράφετε ΚΑΝΕΝΑ έγγραφο παραίτησης από μελλοντικές ή τρέχουσες απαιτήσεις Σας με την ασφαλιστική εταιρεία! Οι συνεργαζόμενοι Δικηγόροι της εταιρείας μας Σας παρέχουν κάθε απαραίτητη πληροφορία, ώστε να αποζημιωθείτε για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΣΑΣ και όχι μόνο για μέρος από τις υλικές ζημίες από το τροχαίο ατύχημα.
- Μην υπογράφετε με την υπόχρεη ασφαλιστική εταιρεία ΚΑΝΕΝΑ έγγραφο αποζημίωσης, προκειμένου να Σας καταβληθεί η κατώτατη δυνατή αποζημίωση. Οι συνεργάτες Δικηγόροι μας θα Σας κατευθύνουν υπεύθυνα, ώστε να ικανοποιηθεί το σύνολο των απαιτήσεων Σας και όχι μια «πρόχειρη» εκτίμηση αυτών, ώστε να «κλείσει» γρήγορα η υπόθεση Σας.
- Μην υπογράφετε ΚΑΝΕΝΑ έγγραφο πληρεξουσιότητας σε άτομα που ενδεχομένως Σας συστηθούν ως δήθεν «υπεύθυνοι τροχαίων» ή «δικηγόροι τροχαίας», αφενός δεν υπάρχουν τέτοιες ιδιότητες, αφετέρου θα δεσμευτείτε με άτομα αμφιβόλου ιδιότητας και αξιοπιστίας, στερούμενοι έτσι τη δυνατότητα σωστής ενημέρωσης και υποστήριξης από έμπειρους συνεργάτες και Δικηγόρους , εξειδικευμένους σε επίλυση τροχαίων ατυχημάτων.
- Μεριμνήστε σωστά, ζητώντας από τους ιατρούς πλήρεις και αναλυτικές έγγραφες ιατρικές γνωματεύσεις, φέρουσες τις επίσημες σφραγίδες των κλινικών και τις υπογραφές τους, από τις οποίες θα προκύπτει αναλυτικά το είδος του τραυματισμού Σας από το τροχαίο ατύχημα και τυχόν παθήσεις, καθώς και η μέθοδος θεραπείας με την αναρρωτική άδεια που Σας χορηγείται. - Σημαντικό είναι στην προανακριτική Σας κατάθεση να επικεντρωθείτε σε κάθε λεπτομέρεια και κάθε στοιχείο, ώστε αυτά να αποτυπωθούν στην έκθεση της Τροχαίας σαφώς και αναλυτικώς. Οι Δικηγόροι μας θα λύσουν κάθε απορία Σας, προς αποφυγή παραλείψεων και αορίστων δηλώσεων.
Είναι γεγονός πως τα είδη των τροχαίων ατυχημάτων διαφέρουν μεταξύ τους, γεννώντας έτσι ποικίλες διαφοροποιήσεις ως προς τον χειρισμό και την αντιμετώπιση τους. Οι συνεργάτες και το προσωπικό της Libra Life είμαστε εδώ για εσάς, κάθε στιγμή μετά το τροχαίο ατύχημα, να μελετήσουμε τις συνθήκες του τροχαίου και να σας καθοδηγήσουμε σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.


Είμαστε πάντα στη διαθεσή σας όλο το 24ώρο